Turnsters NGV zorgen voor medailleregen

Tijdens de turncompetitie van het Rayon Lek en IJssel afgelopen zaterdag in Capelle aan den IJssel was er voor de dames turngroep van NGV een ware medailleregen. Bij de wedstrijd waren er voor de verschillende categorie├źn prijzen te behalen op de individuele toestellen Sprong, Brug, Balk en Vloer en op de meerkamp. De Dames van NGV wisten met zijn alle 53 medailles mee naar huis te nemen.
 
In ronde 1 kwamen de turnsters in de categorie Middenbouw 4 en Middenbouw 3 in actie. Zij turnden allemaal een hele goede wedstrijd en lieten vooral heel mooi turnen zien. Ook werden er met succes heel veel nieuwe onderdelen geturnd!
 
In ronde 3 mochten de jeugd E turnsters hun kunsten laten zien. Ook zij waren heel stabiel en lieten netjes uitgevoerde elementen en oefeningen zien.
 
In de laatste ronde was het de beurt aan de junioren D en C en senior D. Deze groep turnde ook vrij stabiel en netjes. Ook werden er een aantal succesvolle nieuwe elementen geturnd!
 
De medailles werden uiteindelijk als volgt verdiend: Op de Meerkamp was er goud voor Olivia Liu, Fleur Boerman, Sara Van der Deijl en Mirthe van Velzen, Zilver voor Charlotte Hooft, Ise Deelen, Valentine Bronder, Fabienne Broeder en Jet Noomen. Brons was er voor Luce de Mooij, Esmay ten Brinke en Dane Boer.
 
Op de sprong was er goud voor Livia Moonen, Charlotte Hooft, Esmay ten Brinke en Jet Noomen. Zilver was er voor Sara van der Deijl, Dane Boer en Fabienne Broeder. Brons op dit onderdeel ging naar Fleur Boerman, Ise Deelen en Esmee Wieske. 
 
Op de brug werden de prijzen als volgt verdeeld: Fleur Boerman, Ise Deelen en Valentine Bronder kregen goud. Charlotte Hooft, Sara van der Deijl, Mirthe van Velzen, Fabienne Broeder en Jet Noomen kregen zilver en Luce de Mooij en Esmee Wieske kregen brons.
 
Bij de balk wonnen Livia Moonen, Fleur Boerman, Sara van de Deijl en Mirthe van Velzen goud. Zilver ging naar Olivia Liu, Charlotte Hooft, Ise Deelen, Fabienne  Broeder en Jet Noomen. Luce de Mooij en Esmee Wieske kregen brons.
 
De vloer leverde voor Olivia Liu, Luce de Mooij, Sara van der Deijl, Mirthe van Velzen en Fabienne Broeder goud op. Fleur Boerman, Esmay ten Brinke en Valentine Bronder waren goed voor zilver en Charlotte Hooft en Dane Boer veroverde Brons.
 
Al met al weer een zeer geslaagde dag voor de turndames van NGV.
Terug naar overzicht