Ouder en Kind gym

De Ouder en Kind lessen van NGV zijn voor alle peuters tussen de 1,5 à 2 en 4 jaar die samen met hun (groot)ouder(s)/verzorger(s) willen klimmen & klauteren, springen & dansen en met veel plezier willen bewegen!

De les

Bij peutergym kan uw kind spelenderwijs de grenzen en mogelijkheden van zijn lichaam leren kennen. Uw kind wordt zo wekelijks gestimuleerd om te bewegen: te klimmen, klauteren, balanceren, hangen en springen. Juist op deze leeftijd is het ontwikkelen van een goede motoriek ontzettend belangrijk!

We rennen, spelen met een bal, en verkennen de uitdagende “binnenspeeltuin” die samen met de ouders is gebouwd. Dit kan een klimheuvel zijn, een familieschommel of een hobbelbaan.
Iedere week staan er weer nieuwe spannende speelsituaties.

Het samen spelen met andere kinderen is een ervaring waar uw kind van leert en geniet. Daarnaast is peutergym gewoon ook heel gezellig voor kinderen en ouders, opa of oma of andere verzorgers.

Heb je naast je peuter ook een kindje jonger dan 1,5 jaar? Maak je dan geen zorgen over opvang, je jongere kindje is ook van harte welkom. Het is mogelijk om je Maxi-Cosi of kinderwagen aan de kant van de gymzaal neer te zetten of je jongere kindje bij je te dragen in een draagzak of -doek. Zo kan je met een gerust hart met je peuter komen gymmen terwijl je jongere kindje vanaf de zijlijn van alle gymmende kinderen kan genieten.

De kosten

Wij vragen voor de lessen een bijdrage van € 5,00 per les.

Dit kan je per les bij de trainster betalen.

Ben je geïnteresseerd? Kom dan gerust een keer op maandag bij ons langs om samen met je peuter te komen gymmen!

U kunt elke maandag langs komen en zonder aanmelden meedoen ! 

 

Let op!
Adres:
Comenius college
Fresiaveld 20
Nieuwerkerk aan den IJssel