Wat leuk dat wij jou, je zoon en/of je dochter mogen verwelkomen als nieuw lid!

Om jezelf of je kind in te schrijven vul je onderstaand formulier in. Door digitale ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan NGV om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schijven voor de contributie, en aan je bank om doorlopend een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van NGV.

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kan je deze zelf terugboeken via je bank-app of het bedrag via de bank laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank en vraag je bank naar de voorwaarden.

Gegevens incassant

Naam: Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging
Adres: Burgemeester van Heugtenlaan 128
Plaats: 2911 HA Nieuwerkerk aan den IJssel
Rekeningnummer: NL65 INGB 0000710442
Incassant ID: NL79ZZZ404645030000

Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 en de contributie wordt per kwartaal geïnd. Zie contributie voor het desbetreffende bedrag wat bij jouw aantal trainingsuren of dat van je kind past.

Betreft Lid