Inschrijven

Wat leuk dat u, uw zoon en/of je dochter lid willen worden van NGV.
Heeft u al het inschrijfformulier voor een proefles ingevuld?

Als u nog geen proefles heeft aangevraagd dan dient u dat eerst te doen via onderstaande link :

Heeft u al (maximaal 2 ) proeflessen gedaan en wilt u lid worden, laat u dit dan weten via een antwoord mail naar de leden administratie .
U heeft ter bevestiging van de proefles al een mail ontvangen van de ledenadministratie waar op u kunt antwoorden of stuur alsnog een mail naar ledenadministratie@ngv-nieuwerkerk.nl

U ontvangt van de ledenadministratie  een mail met een inschrijfformulier waarin u de financiële gegevens kunt invullen voor de contributie afhandeling.

Door digitale ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan NGV om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schijven voor de contributie, en aan je bank om doorlopend een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van NGV.

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kan je deze zelf terugboeken via je bank-app of het bedrag via de bank laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank en vraag je bank naar de voorwaarden.

Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 en de contributie wordt per kwartaal geïnd. Zie contributie voor het desbetreffende bedrag wat bij jouw aantal trainingsuren of dat van je kind past.