Verenigingspakje:
Achter de schermen is er hard gewerkt aan een nieuw verenigingspakje. Tijdens de onderlinge wedstrijd op 18 februari 2023 zal het model bekend worden gemaakt. Vanaf april 2023 zullen de pasmodellen en een sample beschikbaar zijn en kan het nieuwe verenigingspakje worden besteld. Binnenkort volgt hier meer informatie over. Op dit moment is het bestellen van het oude verengingspakje niet meer mogelijk.

Turnkleding

NGV heeft voor al haar groepen officiële turnkleding.

 

 

Turnkleding Recreatie meisjes/dames

Het officiële NGV turnpakje voor recreatie meisjes/dames is een prachtig velours pakje met lange mouwen in de verenigingskleuren blauw/oranje.

Tijdens de trainingen is het wenselijk dat een turnster een (NGV) turnpakje draagt. Eventueel kan zij indien gewenst daarover een turnbroekje en turnschoentjes dragen.

Tijdens wedstrijden is het dragen van een NGV turnpakje verplicht. De turnster mag hierover dan geen turnbroekje dragen.

Turnkleding Recreatie jongens/heren

Het officiële NGV turnpak voor recreatie jongens/heren heeft dezelfde verenigingskleuren blauw/oranje, maar heeft geen mouwen.

Tijdens de trainingen is het wenselijk dat een turner een (NGV) turnpakje of een t-shirt met een korte broek draagt. Eventueel kan hij indien gewenst turnschoentjes dragen.

Tijdens wedstrijden is het dragen van een NGV turnpak of een wit t-shirt met een donkerblauwe korte broek verplicht.

Turnkleding Recreatie bestellen

Alle pakjes voor de recreatie groepen worden op aanvraag gemaakt door mevrouw Drooglever. In de gymzaal aan de Van Beethovenlaan liggen ” paspakjes”. Je bent eventueel samen met je kind(eren) van harte welkom om deze te passen en de juiste maat uit te zoeken. Vervolgens kan je via WhatsApp een bestelling plaatsen door de volgende informatie naar mevrouw Drooglever te sturen (de gegevens van mevrouw Drooglever vind je bij de paspakjes in de zaal):

  • Naam van jou of je kind(eren)
  • De kleur & de bijbehorende maat van het turnpak(je)*
  • Je bestelling: een turnpak(je)/bijpassend turnbroek(je)/complete set van turnpak(je) en bijpassend turnbroek(je)

*Elk pakje bevat een gekleurd labeltje wat refereert aan een maat, welke hieronder in de prijzentabel weergegeven staat

**De bestelling, betaling en levering van je bestelling geschiedt tussen jou en mevrouw Drooglever. NGV is niet aansprakelijk bij eventuele calamiteiten en/of geschillen tussen jou en mevrouw Drooglever. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kan je ook bij mevrouw Drooglever terecht

Kleur        Maat       Turnpakje met mouw (€)Bijpassend broekje (€)Compleet setje (€)
Wit116371047
Geel128381149
Oranje134391150
Rood140/146401252
Crème152/158411354
Groen164/170421456
Blauw36431558
Wit38441660

Turnkleding Selectie groepen

De Turn Selectie, Acrogym Selectie en het Plusuur draagt tijdens de training een eigen turnpakje. Tijdens wedstrijden zijn zij verplicht het wedstrijdpak van de desbetreffende selectiegroep, met indien beschikbaar daarover het NGV trainingspak en zwarte sokken te dragen. Het wedstrijdpak moet door de turnster zelf aangeschaft worden (vraag de desbetreffende trainster naar informatie betreffende het bestellen), het NGV trainingspak is in bruikleen.