Let op!

Voor meer informatie over de aanschaf van ons nieuwe turnpakje voor de recreatiegroepen kunt u terecht bij de trainster van de groep van uw kind.

Turnkleding

NGV heeft voor al haar groepen officiële turnkleding.

 

 

Turnkleding Recreatie meisjes/dames

Het officiële NGV turnpakje voor recreatie meisjes/dames is een prachtig velours pakje met lange mouwen in de verenigingskleuren blauw/oranje.

Tijdens de trainingen is het wenselijk dat een turnster een (NGV) turnpakje draagt. Eventueel kan zij indien gewenst daarover een turnbroekje en turnschoentjes dragen.

Tijdens wedstrijden is het dragen van een NGV turnpakje verplicht. De turnster mag hierover dan geen turnbroekje dragen.

Turnkleding Recreatie jongens/heren

Het officiële NGV turnpak voor recreatie jongens/heren heeft dezelfde verenigingskleuren blauw/oranje, maar heeft geen mouwen.

Tijdens de trainingen is het wenselijk dat een turner een (NGV) turnpakje of een t-shirt met een korte broek draagt. Eventueel kan hij indien gewenst turnschoentjes dragen.

Tijdens wedstrijden is het dragen van een NGV turnpak of een wit t-shirt met een donkerblauwe korte broek verplicht.

Turnkleding Selectie groepen

De Turn Selectie, Acrogym Selectie en het Plusuur draagt tijdens de training een eigen turnpakje. Tijdens wedstrijden zijn zij verplicht het wedstrijdpak van de desbetreffende selectiegroep, met indien beschikbaar daarover het NGV trainingspak en zwarte sokken te dragen. Het wedstrijdpak moet door de turnster zelf aangeschaft worden (vraag de desbetreffende trainster naar informatie betreffende het bestellen), het NGV trainingspak is in bruikleen.