NGV Middenbouw 4 team net tweede

Het pupillen I niveau 4 team van Gymnastiek vereniging Nieuwerkerk (NGV), bestaande uit Livia Moonen, Olivia Liu, Fleur Boerman, Luce de Mooij en Charlotte  Hooft mochten afgelopen zondag hun eerste districtswedstrijd turnen in Den Haag en behaalde gelijk een tweede plaats.
 
De dames begonnen op vloer en lieten hier allemaal mooie choreografieën en sprongen zien. Op sprong turnden zij allemaal een goede overslag met een voor de kenners half in  en half uit. Charlotte Hooft werd zelfs eerste op dit toestel en Olivia Liu en Livia Moonen deelde de tweede plaats. Op brug liet het team goed oefeningen zien met hoge opzwaaien. Fleur Boerman behaalde een individuele tweede plaats op dit toestel en Charlotte Hooft werd derde. Als laatste toestel was de balk aan de beurt. De dames hielden hun hoofd koel en bleven bijna allemaal op de balk staan. 
Bij prijsuitreiking bleek dat NGV met een puntentotaal van 149,700 net tweede was geworden met een verschil van slechts 0,475pt.
 
Tegelijkertijd turnde eerstejaars junior Dané Boer haar eerste landelijke halve finale in Tilburg. Dané Boer turnde op alle toestellen zoals van haar verwacht kon worden, maar kwam helaas te kort voor verdere doorstroming naar de finale. Zij eindigde in het sterke deelnemersveld op een knappe 16e plek.
Terug naar overzicht