Meggie Markus schittert bij AhoyCup

Senior B turnster Meggie Markus mocht afgelopen zondag 25 juli in actie komen tijdens de B-finale van de AhoyCup supplement A in Sportpaleis Ahoy, alwaar de top van Nederland om het nationaal kampioenschap streed.
Meggie startte op sprong met een hoog uitgevoerde Tsukahara wat een topscore van 11.667 opleverde! Op brug turnde zij een goede oefening met mooie lijnen. Haar oefening werd door de jury gewaardeerd met een 10.633. Tijdens haar balkoefening hield Meggie haar hoofd koel en turnde voor het eerst een een loopsalto tijdens een wedstrijd en kreeg daarvoor een 10.733. Ook op de vloer had zij voor het eerst in haar carrière een overslag hele schroef op het programma staan en voerde deze goed uit! De rest van haar oefening was netjes en vol met mooie gymnastische sprongen. Haar oefening leverde een 11.367 op.

Met een puntentotaal van 44.700 is Meggie op deze meerkamp tussen de senioren & junioren A&B heel knap op een 7e plek geëindigd, wat een prachtige prestatie op zo’n sterk podium is. Meggie kan hiermee terugkijken op een optimale wedstrijd, een succesvol seizoen en bovenal op een onwijs mooie turncarrière. Helaas zal zij, in verband met blessures, gaan stoppen met turnen en was dit weekend haar laatste turnwedstrijd.

Terug naar overzicht