Sinterklaas verrast jonge turntalentjes van NGV

Ondanks alle drukte in deze Corona-tijd heeft Sinterklaas de afgelopen week toch nog tijd gevonden om de jonge turntalentjes van de Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging te verrassen. Helaas ging het dit keer niet met een fysiek bezoek, maar door middel van een leuke videoboodschap. Sinterklaas, die dit jaar vanuit huis werkt, kon op deze manier toch aanwezig zijn bij het jaarlijkse Sinterklaasfeest dat op verschillende trainingsuren werd gehouden.
Pietengym

Het pietencircuit

Tijdens de trainingen mochten de jonge turntalentjes deze week in hun sint- of pietoutfit naar de gymzaal komen. Daar stond vervolgens een heel uitgebreid pietencircuit op het programma waarbij de kinderen konden laten zien dat zij net zo goed konden klimmen en klauteren als de Pieten van Sinterklaas.

Het Sinterklaasfeest werd afgesloten met de leuke videoboodschap van de Sint waarin hij vertelde dat hij er graag volgend jaar weer live bij zou willen zijn met zijn Pieten om gezellig mee te doen met het klimmen en klauteren en natuurlijk de turnoefeningen.
Terug naar overzicht