Opening turnhal – aangepaste maatregelen

We hebben goed nieuws!
Per 19 mei a.s. mogen we weer binnen gaan sporten! Het lesrooster zal dan per 19 mei weer in gaan zoals voor de lockdown periode.

We kunnen weer aan de slag in alle zalen en de selectie groepen mogen weer naar de turnhal.

Maatregelen

Helaas nog niet helemaal terug naar normaal, zie hier onder belangrijke maatregelen:

  1. De kleedkamers zijn gesloten: kom daarom naar de les in turnpak en trainingspak zodat je je niet hoeft om te kleden.
  2. Wacht buiten tot aanvang van de les. Ouders mogen nog steeds niet de gymzaal in. 5 min voor start van de les wordt uw dochter/zoon opgehaald.
  3. Handen wassen blijft belangrijk voor en na de les.
  4. De verschillende maatregelen per leeftijdscategorie tijdens het sporten zijn: Voor kinderen tot en met 17 jaar gelden geen beperkingen. Sporten in groepsverband is toegestaan.
  5. Voor personen vanaf 18 jaar geldt: individuele sportbeoefening mag. Of in groepsverband met maximaal 2 personen. Dit is exclusief een instructeur. Bijvoorbeeld: in een ruimte kunnen maximaal 15 tweetallen sporten, exclusief docent. Bij klachten geldt uiteraard dat je niet kan deelnemen aan de gymlessen.
  6. Mondkapjes: vanaf 13 jaar geldt het dringende advies om in de gymzaal een mondkapje te dragen. Tijdens het sporten is dit niet nodig. Dit advies geldt voor sporters en trainsters. Leden dienen zelf een mondkapje mee te brengen.
  7. Wedstrijden zijn nog niet toe gestaan, hiervoor houden we de berichtgeving van de KNGU goed in de gaten.

Proeflessen

Er kunnen weer proeflessen gevolgd worden. Dus wil je zelf een andere les uitproberen of heb je een vriendje/vriendinnetje die een keer wil komen kijken.

Geef je hier op!

Wij hopen dat wij als vereniging ons steentje bijdragen aan het onder controle krijgen van het corona virus. Ondanks alle maatregelen zijn we blij dat we jullie weer fysiek in de zalen les mogen geven en gaan we er samen het beste van maken.

Sportieve groet,

NGV Bestuur

PS: Neem contact op met onze penningmeester als je vragen, opmerkingen op problemen hebt rondom het betalen van de contributie.

Terug naar overzicht