Plusuur

Het Plusuur zijn extra trainingen voor meisjes die meer willen trainen en/of graag mee willen doen aan wedstrijden. Het Plusuur vormt hiermee een brug tussen ons aanbod van recreatie Turnen en de Turnselectie.

Het niveau wat wordt beoefend binnen deze groep is afhankelijk van het niveau van de deelnemende meisjes. Er zitten turnsters bij die 6de divisie, 5de divisie en zelfs 4de divisie turnen.

Om in aanmerking te komen voor het Plusuur moet je contact opnemen met de huidige trainster van jou of je dochter. Zij kan bepalen of het niveau van jou of je dochter voldoende is en jou of je dochter in contact brengen met de trainster van het Plusuur. Om deel te mogen nemen aan het Plusuur moeten de deelnemende meisjes naast dit uur nog een ander uur binnen de vereniging turnen.

 

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nog meer enthousiaste jongens & meiden, dus denk je dat jij of je dochter qua niveau in aanmerking komt? Bekijk dan het lesrooster en neem contact op met je huidige trainster om te vragen naar de mogelijkheden.